A nap legfontosabb étkezése a reggeli, ez így igaz! De miért?


A szervezetünk reggel pörög a legjobban, magas fordulatszámon működik és, hogy minél tovább megtartsuk ezt a szintet és ne érezzük fáradtnak magunkat már délelőtt 10-kor és, hogy kihúzzuk délig, el kell látnunk megfelelő mennyiségű, és minőségű táplálékkal, ami a bőséges reggelit jelenti.

Nagyon sokan azt gondolják, hogy ha kihagyják a reggelit, azzal támogatják a fogyókúrájukat. „Nem reggelizek, mert az plusz kalória bevitelt jelent.”
Ez nem igaz, ugyanis ebben az időszakban (reggeltől délig) a szervezetünk felhasznál, vagyis szüksége van minden energiára, hogy megfelelően tudjuk elindítani napot, és megfelelő minőségben tudjuk azt folytatni.
Épp ezért mozgás nélkül is elégetjük a bevitt kalóriát és nem kell tartani az elhízástól sőt, nagy segítség lehet a fogyókúrázóknak mert így sokkal kisebb az esélye, hogy ebédnél farkaséhséget érzel és túl eszed magad.

Ha két főétkezés között mégis megéheznél, be fogod érni kevesebb táplálékkal is, például gyümölccsel, joghurttal. Kell ennél több?
Nyugodtan egyél annyit reggelire, amennyi jól esik, meglátod, sokkal jobban indul a napod tőle!

Nézz körbe nálunk ha valami finomat, egészségeset és táplálót keresel reggelire, zabkásáink és reggeli protein golyóink közül biztosan találsz valami ínyedre valót!

Iratkozz fel hírlevelünkre és10% kedvezményt adunk az első vásárlásodra!

Ne aggódj, mi sem szeretjük a spamet és neked sem fogunk küldeni!

A feliratkozás megerősítéséhez küldtünk neked egy email-t, kérjük kattints a levélben megadott linkre. Ha esetleg pár perc múlva sem találnád a beérkezett üzenetek között, érdemes megnézned a levélszemét (spam) mappát is (gmail esetében a promóciók, vagy frissítések fül alatt keresd). Ha oda érkezett a levél, kérjük ne felejtsd el hozzáadni a hello(kukac)primalfood.hu címünket a biztonságos küldők listájához! Így ezentúl biztosan megkapod minden levelünket.