Egy reggeli, amiben minden benne van, amit a legjobban szeretünk? Próbáld ki!

Ezt a vegán, magas fehérjetartalmú, sült zabkása receptet krémes málnás joghurttal koronázzuk meg, és a klasszikus csokoládés zabunkkal egészítjük ki.  Isteni finom, krémes és tele van ízekkel! Ez az ízletes reggeli biztosan felpezsdíti a kedved és kielégíti az édesség iránti vágyadat is, mindezt egyszerre!

ÖSSZETEVŐK:

55g The Great British Porridge klasszikus csokoládés zabkása
20g csokoládé fehérjepor
1/2 teáskanál sütőpor
1 banán
80ml mandulatej
Egy marék apróra vágott mogyoró
Egy marék friss málna
1 tk mogyoróvaj
1 evőkanál vegyes bogyós joghurt

ELKÉSZÍTÉS

Egyszerűen tegyük a zakását, a fehérjeport, a sütőport, a banánt és a mandulatejet egy turmixgépbe, és keverjük össze, hogy sűrű smoothie-szerű állagú legyen.
Keverd bele a málnát, a mogyorót és a dióvajat, mielőtt egy tűzálló tálba, tepsibe öntöd.
Ezután tegyél a tetejére még néhány málnát és mogyorót, és tedd a középső polcra 180 fokon kb. 15 percre.
Vedd ki a sütőből, tedd a tetejére a joghurtot és az étcsokoládét, és élvezd az ízeket!

Egészségedre, hamarosan még több zabkása reggeli recepttel jövünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre és10% kedvezményt adunk az első vásárlásodra!

Ne aggódj, mi sem szeretjük a spamet és neked sem fogunk küldeni!

A feliratkozás megerősítéséhez küldtünk neked egy email-t, kérjük kattints a levélben megadott linkre. Ha esetleg pár perc múlva sem találnád a beérkezett üzenetek között, érdemes megnézned a levélszemét (spam) mappát is (gmail esetében a promóciók, vagy frissítések fül alatt keresd). Ha oda érkezett a levél, kérjük ne felejtsd el hozzáadni a hello(kukac)primalfood.hu címünket a biztonságos küldők listájához! Így ezentúl biztosan megkapod minden levelünket.