Tudod, hogy sok olyan betegség, mint az ízületi gyulladás, visszafordítható a megfelelő diétával?

A teljes kiőrlésű magvakban, hüvelyesekben, a diófélékben, magvakban, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend segítenek csökkenteni a szervezetben gyulladásokat, amik ha kezeletlenek maradnak, betegségekhez vezethetnek.

Az ételt frissen kell elkészíteni, és el kell kerülni a feldolgozott és konzerv ételeket. Ezeknek gyakran nagyon magas a só és a finomított cukor tartalmuk.

Csak olyan ételeket válassz, amelyek olyan alapanyagokból készültek, amiket ismersz, nem kell keresgélned vajon mit takarhat az elnevezés.

Az évek során hatalmas javulást láttam a a saját és ismerőseim egészségében azzal, hogy követtem ezeket az iránymutatásokat. Ez vezetett ahhoz, hogy munkámban is kizárólag természetese alapanyagokból készülő termékeket forgalmazunk. Célul tűztük ki, hogy minél több emberrel megismertessük az agészséges táplálkozás lehetőségét akkor is, amikor nincs idejük hosszas előkészületekre, vagy éppen csak nassolni szeretnének. Megmutatjuk, hogy már nem csak akkor tud valaki egészségesen étkezni, ha sok időt szán az ételek válogatására, elkészítésre, főzésre.

Neked sikerült már kezelned valamilyen kezdődő betegséged diétával?

Iratkozz fel hírlevelünkre és10% kedvezményt adunk az első vásárlásodra!

Ne aggódj, mi sem szeretjük a spamet és neked sem fogunk küldeni!

A feliratkozás megerősítéséhez küldtünk neked egy email-t, kérjük kattints a levélben megadott linkre. Ha esetleg pár perc múlva sem találnád a beérkezett üzenetek között, érdemes megnézned a levélszemét (spam) mappát is (gmail esetében a promóciók, vagy frissítések fül alatt keresd). Ha oda érkezett a levél, kérjük ne felejtsd el hozzáadni a hello(kukac)primalfood.hu címünket a biztonságos küldők listájához! Így ezentúl biztosan megkapod minden levelünket.